

Grilování pro gurmány
Příjďte si ve středu, 1. července od 10 hod vyzkoušet LotusGrill indoor grilovací kurz, který nově připravila škola vaření Chefparade. Vyzkoušíte si výrobu pravé ... celý článek
Příjďte si ve středu, 1. července od 10 hod vyzkoušet LotusGrill indoor grilovací kurz, který nově připravila škola vaření Chefparade. Vyzkoušíte si výrobu pravé ... celý článek
Pokud patříte mezi fanoušky zlatavého moku, ke čtení této rubriky vás dlouho zvát nemusíme. Pivo má své kouzlo, může dominovat, ale také jen pokrm lehce ... celý článek
Nový kulinární web o vaření plný tipů, návodů a článků o veškerém dění ve světě gastronomie byl právě vypuštěn do světa. celý článek
Baví vás jídlo? Přijďte na setkání s časopisem Gurmet. Ochutnejte naši luxusní pivní zmrzlinu a skvělé cupcakes z piva. Redakci najdete také ve workshop zóně - ... celý článek
Inspirujte se a ponořte se do tajů kulinářského umění! Tentokrát bude vařit autorka knih Kuchařka pro dceru, Hovory s řezníkem nebo Snídaně u Florentýny. Jana ... celý článek
Časopis Gurmet ve spolupráci se školou vaření Chefparade vás zve již na 15. kurz vaření, tentokrát pod vedením Lenky Požárové, autorky série oceňovaných „zapálených ... celý článek
Znáte pražský Chefshop? Nabízí zboží na velkoobchodní ceny, produkty si dováží sami z Itálie, Francie a naleznete zde mnoho potravin na přípravu asijských jídel, ... celý článek
Polévkou jsme začínali, polévkou skončíme. Chutnat bude zaručeně jinak, ale určitě perfektně. celý článek
Z brambor nemusí být placaté jenom bramboráky. Stejně jako dýně se nabízejí k milionu verzí. Tohle je jedna z nich. celý článek
Dýně má skvělou vlastnost, že se hodí k ledasčemu. Stačí ji dobře ochutit. A taky je levná, což se počítá. Dneska vám pomůže k moc dobré krůtí večeři. celý článek
Z dýně jsou v tomhle chlebu jenom semínka. Kromě toho, že dobře vypadají, taky chutnají, takže si připomenete, že nejsou dobrá jenom pro ptáky. celý článek
Tohle není tradiční recept a čeká vás zajímavá chuť. Ale kdo nezkusí nic nového, nic nového nezažije. celý článek
Tenhle týden s námi strávíte ve společnosti dýní. Halloween nám sice k srdci nepřirostl, ale dýňové polévky nebo marmelády ano! Akorát starý dobrý kompot „dýně jako ... celý článek
Zvažte, jestli tohohle koláče neudělat rovnou dvojnásobnou porci, protože se po něm určitě jenom zapráší. celý článek
Sekaná patří k nejoblíbenějším českým jídlům, a když ji vyfutrujete kapustou, bude to ještě větší klasika. celý článek