Rakouský týden: Kaiserschmarren (trhanec)
I když rakousko-uherská monarchie nabízela nekonečné množství chutí ze všech regionů, císař František Josef byl lokální patriot. Nejradši si dával vařené hovězí a ... celý článek
I když rakousko-uherská monarchie nabízela nekonečné množství chutí ze všech regionů, císař František Josef byl lokální patriot. Nejradši si dával vařené hovězí a ... celý článek
Pstruh je oblíbená ryba našich vod a svoji oblíbenost si udržela ještě od dob monarchie. Na houbách vám bude určitě hodně chutnat. celý článek
Tafelspitz neboli květová špička je kus zadního hovězího. A masíčko je to tak dokonalé, že si na něm velmi rád pochutnával i samotný Franz Josef! celý článek
Veliká rakousko-uherská monarchie nechala jako dědictví našim jižním sousedům nepřeberné množství chutí. Inspirujte se rakouskou kuchyní, abyste věděli, co si při ... celý článek
Lasagne tak trochu "po česku" s houskovým knedlíčkem. Ovšem nenechte se mýlit, pochutnáte si na nich ohromně! celý článek
Rolky z masa se špenátem jsou lehké, chutné a navíc i vizuálně efektní! celý článek
Sýrová špenátová polévka dochucená česnekem je skvělou lehkou večeří po dlouhém dni. celý článek
Šneci jsou evergreenem každé party a setkání s přáteli. Určitě znáte jejich varianty se sýrem, šunkou či pizza kořením, vynikající jsou ovšem i se špenátem. celý článek
Senzorické hodnocení potravin obvykle provádí odborní pracovníci v senzorické laboratoři. My jsme ho provedli ve spolupráci s kuchařem MICHALEM NIKODEMEM z ... celý článek
K lososu nesedí výborně jenom kopr, ale i špenát. To víte, zelená jako zelená :-) celý článek
Recept nám zaslala paní Miloslava Smetáková ze Zabrušan. celý článek
Recept nám zaslala paní Eva Malichová z Vrchlabí. celý článek
Recept nám zaslala paní Jiřina Kubáčová z Mladé Boleslavi. celý článek
Recept nám zaslal pan Mirek Svoboda ze Zdounek. celý článek
Recept nám zaslala paní Jana Horáková ze Žabčic. celý článek