

Farmářský týden: Dýňová smetanová polévka
Když překonáte počáteční nedůvěru, užijete si s dýní plno skvělých receptů. Toto je jeden z nich. celý článek
Když překonáte počáteční nedůvěru, užijete si s dýní plno skvělých receptů. Toto je jeden z nich. celý článek
Lehké zeleninové jídlo podpořené aromatickým kozím sýrem jako by přivolávalo letní počasí. Nezdá se vám? celý článek
Tahle bleskovka je ideální na páteční večer - nestrávíte u ní příliš času a ještě vám udělá dobrý základ na sklenku lahodného vína. celý článek
Uznáváme, že tento recept je již pro zkušenější kuchaře a kuchařky, ale garantujeme vám, že stojí za tu námahu! celý článek
Plněný paprikový lusk známe asi všichni. Zkoušeli jste ho už ale někdy naplnit ovčím sýrem? Je to velká dobrota! celý článek
Kuře či slepice na paprice, to jsou jedny z nestárnoucích a stále chutných receptů, kterými potěšíte každého strávníka. celý článek
Suroviny koupené na farmářském trhu nebo rovnou vypěstované na vlastní farmě či zahrádce mají několik nesporných plus. Jsou stoprocentně původní, nezatížené ... celý článek
Tento fazolový vývar s vepřovým a hovězím masem je brazilskou specialitou. Dejte si k němu caipirinhu! celý článek
Fazolky doplněné ovčím sýrem a vajíčkem natvrdo vykouzlí z obyčejného jídla rázem specialitu haute cuisine. celý článek
Máte doma ještě z podzimu zásobu sušených hub? Pro tento recept se vám budou hodit! celý článek
Velikonoce bez nádivky, to je jako Pat bez Mata! Vyzkoušejte letos nádivku s králičím masem. celý článek
Mladá kuřátka, kopřivy, nádivka a Velikonoce, to prostě pasuje k sobě! celý článek