

Chřestový týden: Bábovičky
Smetanové bábovičky s chřestem krásně dozdobíte, když na jejich vršek přidáte šunku a špičku chřestu. celý článek
Smetanové bábovičky s chřestem krásně dozdobíte, když na jejich vršek přidáte šunku a špičku chřestu. celý článek
Krémové rizoto v italském stylu vás nadchne svou jemností, chřest mu zase dodá na jarním šmrncu. celý článek
Chřestová sezona je tady a s ní i možnost naučit se jinak a lépe upravovat tuto vynikající, chutnou, a hlavně zdravou zeleninu. Tak se do toho pusťte! celý článek
Ano, i v daleké Indii mají rádi bramboráky. Na rozdíl od nás si však na nich pochutnávají se speciální špenátovou omáčkou. celý článek
Koriandr je v indické kuchyni jednou z nejpoužívanějších bylinek. Když k němu přidáte tradiční indickou kurkumu, máte na stole nefalšovanou chuť Bollywoodu. celý článek
Brambory jsou v Indii oblíbenou ingrediencí, stejně jako špenát a voňavé koření. Třeba takový kardamom. Už jste ho někdy ochutnali? celý článek
Obrácený koláč je tradiční francouzskou specialitou, která vznikla jen tak náhodou nepozorností jedné ze sester Tatinových. celý článek
Máj, lásky čas, nepatří jen všem zamilovaným. V květnu můžete oslavit i svoji lásku k pečení. Třetí květnovou neděli, přesně 18. května, totiž oslavíme druhé ... celý článek
Také tento recept, stejně jako včerejší svíčkovou, budete mít možnost ochutnat na Českém pivním festivalu. Anebo si ho připravte doma. celý článek
Od 15. do 31. května probíhá na pražské Letenské pláni sedmý ročník Českého pivního festivalu. V jeho rámci budete mít možnost ochutnat třeba tuto dobrotu! celý článek
Kdepak, kuřátko, švestky a pivíčko, to jde krásně dohromady! celý článek
Jasně, známější je sice kombinace slávky a vína, ale ani s pivem nešlápnete vedle! celý článek