Medový týden: Kuře s pálivou omáčkou
Nebojte se pikantérií a vyzkoušejte tento pokrm. Jeho "asijský šmrnc" vám bude chutnat! celý článek
Nebojte se pikantérií a vyzkoušejte tento pokrm. Jeho "asijský šmrnc" vám bude chutnat! celý článek
Med a višně, to je přímo dokonalá kombinace. Tahle dobrota vám bude chutnat! celý článek
Med je přírodní bohatství, které nám pomáhá udržovat tělo v kondici bez ohledu na roční období. A ten náš, český, je proslavený i za hranicemi. Uvařte si z něj ... celý článek
Na závěr polského týdne jsme si pro vás připravili recept na dezert. Ostatně, co by to bylo za nedělní oběd bez sladké tečky? celý článek
Říkáte si, co tyto "polské" hovězí závitky odlišuje od těch, co si děláte u vás doma? Na zajímavosti jim dodá červené víno, čerstvý kopr a hlavně hříbky. celý článek
Treska s jablky zní možná na první dojem trošku divoce. Vězte ale, že se k sobě docela dobře hodí! celý článek
Plněné zelné listy si většinou spojíme spíš s masovou náplní. V polském stylu ale maso vytlačila pohanka, a vznikl tak velmi zajímavý pokrm s lehce oříškovou chutí. ... celý článek
My v České republice si momentálně dopřáváme svatomartinskou husu, ale proč ji nezkusit proložit kachýnkou? Díky tomuto polskému receptu na speciální nakyslou ... celý článek
Teď si možná říkáte, že jsme se zbláznili, když vám do týdne s polskou kuchyní zařazujeme něco, co má v názvu slovo "ruské". Kdepak, nezbláznili, však to znáte - ... celý článek
Pokud se rozhodnete ochutnat tradiční polskou kuchyni, je třeba, abyste na chvíli přestali počítat kalorie. Polské pokrmy jsou totiž dost vydatné a obsahují ... celý článek
"Ušák" na česneku, tím pohostíte i hodně kritického jedlíka. Ještě když mu k masíčku naložíte špekové knedlíky, můžete si být jisti, že se mu začnou za ušima dělat ... celý článek
Uzená polévka vás nejen krásně zahřeje, ale i zasytí. Spolu se svítkem vám bude klidně stačit jako hlavní jídlo. celý článek