Týden jako z Masarykovy kuchyně: Srnčí hřbet s liškami
Jste-li fanouškem tatíčka Masaryka a první republiky jako takové, nebojte se a vyzkoušejte si pár kulinářských klasik z tohoto období u sebe v kuchyni. celý článek
Jste-li fanouškem tatíčka Masaryka a první republiky jako takové, nebojte se a vyzkoušejte si pár kulinářských klasik z tohoto období u sebe v kuchyni. celý článek
Bio nemusí být jen vegetariánského či makrobiotického typu. Tento "biorecept" musí chutnat každému masožravci. celý článek
Z pohanky nemusíte mít obavy. Tato obilnina pocházející ze Střední Asie má totiž perfektní nutriční složení, které vám zajistí nejen plné břicho, ale hlavně zdraví. celý článek
Kozí sýr a fíky k sobě jasně pasují. Ochutnejte i vy! celý článek
Tohle je skvělá variace na téma "užíráme u televize". Pochutnávat si totiž budete nikoliv na přesolených smažených brambůrkách či tučných oříšcích, ale zdravé ... celý článek
Telecí masíčko a bramborová kaše vám zpříjemní nejen nedělní oběd. celý článek
Malé děti většinou kapustu z nějakého důvodu nemívají rády a mnozí si tento zvyk přenesou i do dospělosti. Tady vám ale bude kapusta zaručeně chutnat. celý článek
Kachna a pomeranče k sobě prostě patří. Zkuste ji tentokrát bez klasických knedlíků a zelí v podobě nadívané rolády. celý článek
Rolády z masa nejenže skvěle chutnají, ale také dobře vypadají. A protože dobré jídlo by mělo představovat harmonické spojení lahodné chuti a libého vizuálního ... celý článek
Každého mlsouna určitě potěšíte touto nestárnoucí klasikou, jejíž chuť nikdy nevyjde z "módy". celý článek
Dýně je bezva záležitost. Ale tuhle naloženou chuťovku si nemusíte odpírat, ani když trpíte cukrovkou. Hladina cukru vám po ní totiž nestoupne. celý článek
Koktejl Zombie nezískal svůj název odkazující k hororovým oživlým mrtvolám jen tak náhodou. Pokud to s ním totiž opravdu přepísknete, jako zombie se budete cítit ... celý článek