Týden s vínem: Kuře na bílém víně s olivami
Víno může být nedílnou součástí jídla, umocňovat jeho chuť, napomáhat lepšímu trávení a také sbližovat spolustolovníky. Je libo olivového kuřátka? celý článek
Víno může být nedílnou součástí jídla, umocňovat jeho chuť, napomáhat lepšímu trávení a také sbližovat spolustolovníky. Je libo olivového kuřátka? celý článek
K dobrému jídlu neodmyslitelně patří kvalitní víno. Na začátek týdne dejte šanci mušlím s rajčátky. celý článek
V chlebu většinou dostáváme různé mexické či gulášové polévky. Ale teď se zamyslete alespoň nad jediným důvodem, proč by se v bochníčku nemohla podávat i ... celý článek
Bramboračka patří ke klasickým polévkám. Nechcete jí pro jednou dát trochu "jiný šmrnc"? celý článek
Hubník, to je vlastně něco mezi sekanou a nádivkou, akorát že z hub. Dodávat, že je to dobrota, určitě nemusíme. celý článek
Letos to sice se sklizní hub nevypadalo příliš optimisticky, ale nakonec jsme se dočkali. Co by to bylo za podzim, kdybychom si nemohli pochutnat na čerstvých ... celý článek
Kdybychom měli už do názvu rozepisovat, z čeho se tato exkluzivní omáčka skládá, nevešli bychom se ani na tři řádky. Každopádně počítejte s šalotkou, rozinkami a ... celý článek
Většina malých dětí nemá kapustu z nějakého důvodu ráda. Nenechte se ale odradit, protože s mletým masíčkem zachutná každému. celý článek
Klasické Mojito je evergreenem party a mejdanů už pěkně dlouho. Našlo si cestu do barů, ale třeba i podniků primárně zaměřených na pivo. celý článek
Polévka je grunt... to určitě znáte. A u "dršťkovky" to platí dvojnásob. Za normálních okolností bychom vám třeba doporučili, ať si ji zkusíte jednou místo drštěk ... celý článek
Kdepak, husí jatýrka nikdy nevyjdou z módy. Baštil je jak tatíček Masaryk, tak i dnes my. A proč byste si je po "masarykovsku" nemohli udělat sami doma? celý článek
Pamatujete si hlášku z filmu Slavnosti sněženek - Kančí se zelím, nebo s brusinkovou? My tedy volíme brusinkovou :-) celý článek