Týden s aspikem: Želé bábovičky s broskví a ananasem
Také se snažíte držet si linii, ale občas prostě dostanete chuť na něco sladkého? Tak s tímhle dezertem si můžete beztrestně zahřešit! celý článek
Týden s aspikem: Kuřecí terinka s fíky
Domácí paštička, to je vždycky lahoda. A když zvolíte kuřecí masíčko, nemusí napáchat ani takové škody na vaší postavě. celý článek
Týden s aspikem: Rajské překvapení
Ačkoliv se vám možná zdá, že cokoliv, co kombinuje rajská jablíčka a aspik, je poněkud zvláštní, opak je pravdou. Tuhle dobrotu si zamilujete! celý článek
Týden s aspikem: Ryba ve skle
Pro každého milovníka ryb bude tento "rybí nářez" opravdovou pochoutkou. celý článek
Týden s aspikem: Vejce v aspiku
Také vám aspik dodnes připomínal Návštěvníky a jejich nepoživatelné amarouny? Pak si projděte následující pestrobarevné recepty a možná změníte názor. celý článek
Těstovinový týden: Cannelloni s brokolicí
Brokolicové těstoviny zpříjemní váš nedělní oběd. Dobrou chuť! celý článek
Těstovinový týden: Fusilli s chřestem a krabím masem
Chřest a krabí maso se sice mohou jevit jako trošku krkolomná kombinace, ale věřte nám, že je to naopak kombinace velmi chutná! celý článek
Těstovinový týden: Bucatini all´amatriciana
Kdepak že těstoviny jsou vždycky stoprocentně dietní záležitost. Třeba tento recept s uzeným masem je důkazem o opaku. celý článek
Těstovinový týden: Pappardelle s telecím a paprikou
U jakéhokoliv receptu, kde se společně zmiňuje telecí a paprika, si můžete být jisti, že bude vynikající. Zkuste to pro tentokrát s těstovinami pappardelle. celý článek
Těstovinový týden: Spaghetti se sušenými rajčaty
Pokud při svém vaření ještě sušená rajčata nevyužíváte, měli byste urychleně učinit nápravu. Jsou totiž vynikající! celý článek
Těstovinový týden: Tortellini in brodo
Za tajuplným názvem se neskrývá nic jiného než tortelliny ve vývaru. Vězte ale, že vám to bude šmakovat! celý článek
Těstovinový týden: Italské lasagne
Italové jsou svou „pastou“ proslulí, stejně jako Japonci svým sushi, Rusové pirohy a vodkou a my Češi knedlíky, syrečky a pivem. Může se tedy někdo divit, že ... celý článek
Týden jídel slavných: Polévka z bílého chřestu podle Adiny Mandlové
Chřestová polévka podle královny českého filmu je tím nejlepším tipem i na sváteční nedělní oběd! celý článek
Týden jídel slavných: Pečenáče z kapra podle Vladimíra Ráže
Filmový milovník a král Miroslav z pohádky Pyšná princezna Vladimír Ráž se vaření nevyhýbal, ba naopak. Důkazem toho je například tento recept. celý článek
Týden jídel slavných: Houbové karbanátky podle Ljuby Hermanové
Ljuba Hermanová, královna českého šansonu a skvělá herečka, byla také vynikající kuchařkou. Přesvědčte se o tom s těmito chutnými karbanátky. celý článek