Farmářský týden: Uzené steaky s vejci
Tahle bleskovka je ideální na páteční večer - nestrávíte u ní příliš času a ještě vám udělá dobrý základ na sklenku lahodného vína. celý článek
Farmářský týden: Vepřová pečeně plněná omeletou
Uznáváme, že tento recept je již pro zkušenější kuchaře a kuchařky, ale garantujeme vám, že stojí za tu námahu! celý článek
Farmářský týden: Paprikové lusky plněné ovčím sýrem
Plněný paprikový lusk známe asi všichni. Zkoušeli jste ho už ale někdy naplnit ovčím sýrem? Je to velká dobrota! celý článek
Farmářský týden: Slepice na paprice
Kuře či slepice na paprice, to jsou jedny z nestárnoucích a stále chutných receptů, kterými potěšíte každého strávníka. celý článek
Farmářský týden: Králík na zelenině
Suroviny koupené na farmářském trhu nebo rovnou vypěstované na vlastní farmě či zahrádce mají několik nesporných plus. Jsou stoprocentně původní, nezatížené ... celý článek
Luštěninový týden: Feijoada
Tento fazolový vývar s vepřovým a hovězím masem je brazilskou specialitou. Dejte si k němu caipirinhu! celý článek
Luštěninový týden: Ploché fazole
Fazolky doplněné ovčím sýrem a vajíčkem natvrdo vykouzlí z obyčejného jídla rázem specialitu haute cuisine. celý článek
Luštěninový týden: Vepřové kapsy plněné houbami
Máte doma ještě z podzimu zásobu sušených hub? Pro tento recept se vám budou hodit! celý článek
Luštěninový týden: Pohanka se zeleninou a masem
Obilovina pohanka má na naše zdraví pomalu až zázračné účinky - díky obsahu rutinu zpevňuje cévy, pomáhá bojovat s žaludečními obtížemi. celý článek
Velikonoční týden jinak: Zeleninová nádivka s králičím masem
Velikonoce bez nádivky, to je jako Pat bez Mata! Vyzkoušejte letos nádivku s králičím masem. celý článek
Velikonoční týden jinak: Nadívaná kuřátka
Mladá kuřátka, kopřivy, nádivka a Velikonoce, to prostě pasuje k sobě! celý článek
Velikonoční týden jinak: Krémová vejce
Nač se piplat s kraslicemi. Tahle vejce jsou nejen krásná, ale ještě k tomu chutná! celý článek
Chorvatský týden: Zelné závitky
Stále ještě nevíte, co dnes uvařit? Tak tímhle určitě zabodujete! celý článek
Chorvatský týden: Zeleninová polévka
Až si dáte talíř této chorvatské polévky z hromady zeleniny, rovnou si dáte ještě jeden a už ani nebudete potřebovat hlavní chod! celý článek
Chorvatský týden: Vepřové bylinkové čevapčiči
Čevapčiči si určitě pamatujete ze školních jídelen. Vězte ale, že když k němu přidáte něco málo bylinek, rázem se z něj stane skvělá chuťovka k sobotnímu obědu. celý článek