Luštěninový týden: Pohanka se zeleninou a masem
Obilovina pohanka má na naše zdraví pomalu až zázračné účinky - díky obsahu rutinu zpevňuje cévy, pomáhá bojovat s žaludečními obtížemi. celý článek
Velikonoční týden jinak: Zeleninová nádivka s králičím masem
Velikonoce bez nádivky, to je jako Pat bez Mata! Vyzkoušejte letos nádivku s králičím masem. celý článek
Velikonoční týden jinak: Nadívaná kuřátka
Mladá kuřátka, kopřivy, nádivka a Velikonoce, to prostě pasuje k sobě! celý článek
Velikonoční týden jinak: Krémová vejce
Nač se piplat s kraslicemi. Tahle vejce jsou nejen krásná, ale ještě k tomu chutná! celý článek
Chorvatský týden: Zelné závitky
Stále ještě nevíte, co dnes uvařit? Tak tímhle určitě zabodujete! celý článek
Chorvatský týden: Zeleninová polévka
Až si dáte talíř této chorvatské polévky z hromady zeleniny, rovnou si dáte ještě jeden a už ani nebudete potřebovat hlavní chod! celý článek
Chorvatský týden: Vepřové bylinkové čevapčiči
Čevapčiči si určitě pamatujete ze školních jídelen. Vězte ale, že když k němu přidáte něco málo bylinek, rázem se z něj stane skvělá chuťovka k sobotnímu obědu. celý článek
Chorvatský týden: Jehněčí kofta
Kofty jsou jedním z nejznámějších středomořských jídel, ať už v kuchyni arabské, balkánské, či řecké. Nadchněte se jejich chutí i vy. celý článek
Chorvatský týden: Grilované jehněčí kotlety
Jehněčí a rozmarýn, to je nestárnoucí hit každé kuchyně! celý článek
Chorvatský týden: Smažené kalamáry a krevety
Tento pokrm s chutí moře je nejen neuvěřitelně dobrý, ale i geniálně rychlý! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Svíčková na whisky a pepři
Svíčková doplněná whisky, pepřem a worcesterem, to je chuťový sen každého gurmána. A kupodivu ani proces vaření není nijak zvlášť složitý! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Anglická svíčková s fazolkami
Už máte promyšleno, co budete dnes vařit k obědu? Co takhle zkusit tuto luxusní krmi? celý článek
Týden se sv. Patrikem: Losos s kaviárovou čepičkou
Zdá se vám kombinace lososa a kaviáru zvláštní? Pak ale vězte, že je velmi chutná. Určitě se nebojte tento recept vyzkoušet! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Irish stew
Čím jiným oslavovat svátek sv. Patrika než tradičním irským pokrmem, irským dušeným? Tenhle guláš na irský styl přímo vybízí k pozvednutí sklenky irského zlatavého ... celý článek
Týden se sv. Patrikem: Jehněčí kotletky na rozmarýnu
Jehněčí maso, to je přímo symbol jara na talíři. V kombinaci s rozmarýnem bude chutnat až neřestně výborně! celý článek