Kuřecí týden: Stehna na rajčatech
Zralá rajčata, chutné kuřecí maso a rýže dělají z tohoto pokrmu tip na ideální lehký oběd či večeři. celý článek
Kuřecí týden: Řízky s hořčičnou omáčkou
Kuřecí řízky a hořčici zná asi každý. Vyzkoušeli už jste ale někdy tyto dvě ingredience zkombinovat? celý článek
Efektní týden: Nadívaný pomeranč
Dezert nemusí být vždycky přetékající cukrem a kaloriemi. Zkuste tuto lehkou a zdravou variantu. celý článek
Efektní týden: Roláda z vepřové pečeně s meruňkami
Byť se vám může zdát kombinace masa s meruňkami neobvyklá, nezatracujte ji dříve, než ji ochutnáte. Mohli byste totiž litovat. celý článek
Efektní týden: Lilkový věnec plněný zeleninou
Skvělý recept, jestli čekáte návštěvu. Nikdo totiž nebude tušit, jaké dobroty se uvnitř věnce skrývají! celý článek
Farmářský týden: Dýňová smetanová polévka
Když překonáte počáteční nedůvěru, užijete si s dýní plno skvělých receptů. Toto je jeden z nich. celý článek
Farmářský týden: Gratinovaný kozí sýr s řepou
Lehké zeleninové jídlo podpořené aromatickým kozím sýrem jako by přivolávalo letní počasí. Nezdá se vám? celý článek
Farmářský týden: Uzené steaky s vejci
Tahle bleskovka je ideální na páteční večer - nestrávíte u ní příliš času a ještě vám udělá dobrý základ na sklenku lahodného vína. celý článek
Farmářský týden: Vepřová pečeně plněná omeletou
Uznáváme, že tento recept je již pro zkušenější kuchaře a kuchařky, ale garantujeme vám, že stojí za tu námahu! celý článek
Farmářský týden: Paprikové lusky plněné ovčím sýrem
Plněný paprikový lusk známe asi všichni. Zkoušeli jste ho už ale někdy naplnit ovčím sýrem? Je to velká dobrota! celý článek
Farmářský týden: Slepice na paprice
Kuře či slepice na paprice, to jsou jedny z nestárnoucích a stále chutných receptů, kterými potěšíte každého strávníka. celý článek
Farmářský týden: Králík na zelenině
Suroviny koupené na farmářském trhu nebo rovnou vypěstované na vlastní farmě či zahrádce mají několik nesporných plus. Jsou stoprocentně původní, nezatížené ... celý článek
Luštěninový týden: Feijoada
Tento fazolový vývar s vepřovým a hovězím masem je brazilskou specialitou. Dejte si k němu caipirinhu! celý článek
Luštěninový týden: Ploché fazole
Fazolky doplněné ovčím sýrem a vajíčkem natvrdo vykouzlí z obyčejného jídla rázem specialitu haute cuisine. celý článek
Luštěninový týden: Vepřové kapsy plněné houbami
Máte doma ještě z podzimu zásobu sušených hub? Pro tento recept se vám budou hodit! celý článek