Chorvatský týden: Jehněčí kofta
Kofty jsou jedním z nejznámějších středomořských jídel, ať už v kuchyni arabské, balkánské, či řecké. Nadchněte se jejich chutí i vy. celý článek
Chorvatský týden: Grilované jehněčí kotlety
Jehněčí a rozmarýn, to je nestárnoucí hit každé kuchyně! celý článek
Chorvatský týden: Smažené kalamáry a krevety
Tento pokrm s chutí moře je nejen neuvěřitelně dobrý, ale i geniálně rychlý! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Svíčková na whisky a pepři
Svíčková doplněná whisky, pepřem a worcesterem, to je chuťový sen každého gurmána. A kupodivu ani proces vaření není nijak zvlášť složitý! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Anglická svíčková s fazolkami
Už máte promyšleno, co budete dnes vařit k obědu? Co takhle zkusit tuto luxusní krmi? celý článek
Týden se sv. Patrikem: Losos s kaviárovou čepičkou
Zdá se vám kombinace lososa a kaviáru zvláštní? Pak ale vězte, že je velmi chutná. Určitě se nebojte tento recept vyzkoušet! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Irish stew
Čím jiným oslavovat svátek sv. Patrika než tradičním irským pokrmem, irským dušeným? Tenhle guláš na irský styl přímo vybízí k pozvednutí sklenky irského zlatavého ... celý článek
Týden se sv. Patrikem: Jehněčí kotletky na rozmarýnu
Jehněčí maso, to je přímo symbol jara na talíři. V kombinaci s rozmarýnem bude chutnat až neřestně výborně! celý článek
Týden se sv. Patrikem: Treska po irsku
V dřívějších dobách znamenal svátek sv. Patrika především čas pro rodinu a příležitost k návštěvě kostela. Postupem času se ale náboženský svátek, oslavující ... celý článek
Týden s pašíkem: Řízek plný dobrot
Máte pocit, že je řízek klasika, kterou snad ani není třeba jakkoliv modifikovat? To byste se divili. Zkuste si ho udělat jednou jinak! celý článek
Týden s pašíkem: Dvojité vepřové medailonky s pečenou řepou
Tento oběd můžeme s klidem doporučit jako hlavní chod pro vaši váženou návštěvu. Je totiž naprosto dokonalý! celý článek
Týden s pašíkem: Vepřové maso s mrkví
Vězte, že tato nesmrtelná klasika školních jídelen může zachutnat i na vašem stole! celý článek
Týden s pašíkem: Pečeně na zázvoru s plněnými paprikami
Zázvor dodá vašemu jídlu neobvyklý, avšak příjemný "šmak". Nemějte z jeho použití v kuchyni strach. celý článek
Už jste zkoušeli tancovat u tyče?
Také vám slovní spojení tanec u tyče okamžitě navodí atmosféru nočního klubu s obnaženými lehčími děvami a slintajícími štamgasty? Pak se uklidněte, v posledních ... celý článek
Týden s pašíkem: Bůček s kopřivovou nádivkou
Kopřivová nádivka, to je přímo esence jara. Také už se na ni tak těšíte? celý článek