RYBÍZOVÝ TÝDEN: mleté masíčko s pikantní dobrůtkou
Rybíz je skvělý doplněk k masovým jídlům, protože je skvostně štiplavý. Však to dneska zkuste. celý článek
RYBÍZOVÝ TÝDEN: marmoška bez velkých složitostí
No dobře, do zimy vám tahle marmoška nevydrží, ale zato je bez konzervantů a éček. A děsně dobrá. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: bramborové překvápko
Trošku si pomozte polotovarem a vykouzlete vážně neobvyklý dezert. Ať hosté hádají, co v tom je! celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: jedno rychlé kuře prosím
Nechce se vám pouštět do žádných větších akcí? Tohle kuře je v cukuletu a super k tomu. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: akce nejen pro myslivce
Jestli máte možnost koupit zvěřinu, můžete zkusit tuto mysliveckou variantu ovoce. celý článek
Pařížská cibulačka psychiatra Jana Cimického
Nejdůležitější v kuchyni je dobrý a ostrý nůž, říká známý psychiatr. A používá ho hlavně na čínské a francouzské dobroty. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: dejte si v práci sladkou pauzu
Proč by se vůně pečené dobroty měla z kuchyně linout jen v neděli? Dneska to bude taky prima. celý článek
MERUŇKOVÝ TÝDEN: pro muže v rodině dodejte maso
Jsou lidé, co kombinaci masa a ovoce moc nemusí. Ale většina si pochutná. celý článek
TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: čte se to klafuti a je to bomba
Rozkošný francouzský zákusek bude chuťovým vrcholem tohoto týdne. Ochutnávat pomalu. celý článek
TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: kdo říká, že musí být pořád nasladko?
Doplňte šťavnaté plody třešní nebo višní k masu a objevíte nové zákruty blaženosti. celý článek
TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: dneska to bude sladká česká klasika
Kdyby Honza nešel do světa s buchtami, určitě by nepohrdnul tímhle závinem. celý článek
TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: malý kuchařský vtípek
Je to třešinka, není to třešinka… Nechte hosty hádat a obdivovat vaši vynalézavost. celý článek
Buďte upřímná: Rozumíte si se svojí lednicí?
Vizionáři nám sdělují, že za pár let budeme mít tak chytré lednice, že nám samy oznámí třeba na mobil nebo na mail, že je načase koupit vajíčka a přidat v mrazáku ... celý článek
Začalo to kšeftem s Timmie: plastika prsou slaví padesát let
Věřila byste, že už půl století existuje lék na jeden z největších ženských komplexů? V roce 1962 plastičtí chirurgové poprvé použili k modelaci prsu silikonové ... celý článek
TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: závin jako od babičky
Recept doporučuje višně, ale s třešněmi chybu rozhodně neuděláte. celý článek