TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: bramboráky dneska jinak
No dobře, tak ne zrovna bramboráky, ale z brambor tyhle placky jsou. celý článek
TŘEŠŇOVÝ TÝDEN: koláč pro velkou parádu
Natrhejte třešně, celý týden na vás budeme hrnout báječné recepty. Tenhle koláček vypadá jak z francouzské cukrárny. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: přichází luxusní finále
Poslední z našeho týdne receptů vypadá opravdu přepychově. A přitom není nic, co byste nezvládla. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: pusťte se do větších akcí
Už máte týden zkušeností a máte chuť na dort? Tak si pomozte koupeným korpusem. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: pošlete Marušku do lesa k měsíčkům
Už jste v našem jahodovém týdnu zkušená kuchařka? Tak to se nemusíte bát košíčků. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: tak tohle vypadá elegantně britsky!
O co, že tohle zvládnete? A přitom výsledek je roztomile aristokratický. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: sirup jako od Magdaleny Dobromily
Domácí sirup zaručuje dojem dokonalé hospodyňky. Zítřejší recept si taky nenechte ujít, ať dojem potvrdíte. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: lehký recept, ale vzrušující chuť
Dneska zkuste něco, co nenajdete v každé spíži. Další jahodový recept vás čeká zítra. celý článek
JAHODOVÝ TÝDEN: jednoduchý a efektní začátek
Až do neděle vám budeme nabízet skvělé a lehké recepty z jahod. Dnes pro začátečníky efektní carpaccio. celý článek
Hurá, sezona fesťáků! Kde se bude hrát o víkendu?
Nastala sezona programů v přírodě. Bude to samá procházka a festival, ale proč taky ne. Jen si radši možná vezměte teplé prádlo. celý článek
Čerešničky, čerešničky, čerešně… vařte a pečte!
Tentokrát nabízíme mezi recepty dvakrát nezbytnou klasiku a dvakrát něco netradičního. Vyzkoušejte všechno. celý článek
O co, že tyhle jednoduché jahodové dezerty ještě neznáte!
Teď v červnu nemusí Marušky chodit pro jahody ke dvanácti měsíčkům. Všude jich bude dost a krásně voňavých. celý článek
Copak jsem králík? aneb Jak snést salát na talíři
Jestli vaši drazí doma reagují na salát na jídelníčku podobnými výkřiky, musíte být kreativní. Zkuste k zelenině něco přidat a uvidíte. celý článek
Zaskočte do uzenářství, chystají se dobroty
Tentokrát budeme vařit trochu nezdravě. Ale vsadíme se, že to nikomu z rodiny vadit nebude. celý článek
Nastala chřestová sezona. Dáte si zelený, nebo bílý?
Luxusní restaurace se předhánějí v nabídce sezonního chřestového menu. Kupte pěkně čerstvý a budete lepší než Pohlreich. celý článek