Zabijačkový týden: Zabijačkový guláš
Zabijačka zní asi líp než domácí porážka. A přes veškeré protesty sdružení na ochranu zvířat si ji, zejména na vesnici, užívají všichni napříč generacemi. ... celý článek
Zabijačkový týden: Domácí jitrnice
Tradičně se vepř poráží v předvánočním období, a proto by se vám právě teď mohlo hodit několik klasických receptů z vepřového masa a vnitřností. celý článek
Medový týden: Vepřová pečeně na medu
Přemýšlíte, co si dnes udělat k obědu? Tak už nemusíte přemýšlet dál - zkuste tuhle vynikající pečeni na medu s cibulkami a strávníci vám budou líbat ruce! celý článek
Medový týden: Kuře s pálivou omáčkou
Nebojte se pikantérií a vyzkoušejte tento pokrm. Jeho "asijský šmrnc" vám bude chutnat! celý článek
Medový týden: Koláč s višňovým džemem
Med a višně, to je přímo dokonalá kombinace. Tahle dobrota vám bude chutnat! celý článek
Vlasta radí: Nejlepší módní nákupy se slevou
Vydali jsme se spolu s našimi čtenářkami za nákupy až k hranicím s Rakouskem. A přestože jsme ve Freeport Fashion Outletu v Hatích u Znojma atakovali vesměs dražší ... celý článek
Medový týden: Řezy ze svíčkové s brusinkami
Med je přírodní bohatství, které nám pomáhá udržovat tělo v kondici bez ohledu na roční období. A ten náš, český, je proslavený i za hranicemi. Uvařte si z něj ... celý článek
Polský týden: Makovec
Na závěr polského týdne jsme si pro vás připravili recept na dezert. Ostatně, co by to bylo za nedělní oběd bez sladké tečky? celý článek
Polský týden: Hovězí závitky
Říkáte si, co tyto "polské" hovězí závitky odlišuje od těch, co si děláte u vás doma? Na zajímavosti jim dodá červené víno, čerstvý kopr a hlavně hříbky. celý článek
Polský týden: Treska s jablky po Podlesku
Treska s jablky zní možná na první dojem trošku divoce. Vězte ale, že se k sobě docela dobře hodí! celý článek
Na vlastní kůži: Vypnutí pleti
Doba se změnila a ruční masáže nahrazují stroje. Rozhodla jsem se zjistit, co je na nich tak úžasného, a vyzkoušela jsem přístroj Duolift Expert pracující na bázi ... celý článek
Polský týden: Plněné zelné listy s pohankou
Plněné zelné listy si většinou spojíme spíš s masovou náplní. V polském stylu ale maso vytlačila pohanka, a vznikl tak velmi zajímavý pokrm s lehce oříškovou chutí. ... celý článek
Polský týden: Pečená kachna po velkopolsku s chlupatými knedlíky
My v České republice si momentálně dopřáváme svatomartinskou husu, ale proč ji nezkusit proložit kachýnkou? Díky tomuto polskému receptu na speciální nakyslou ... celý článek
Polský týden: ruské pirohy
Teď si možná říkáte, že jsme se zbláznili, když vám do týdne s polskou kuchyní zařazujeme něco, co má v názvu slovo "ruské". Kdepak, nezbláznili, však to znáte - ... celý článek
Polský týden: Kapr v perníkové omáčce
Pokud se rozhodnete ochutnat tradiční polskou kuchyni, je třeba, abyste na chvíli přestali počítat kalorie. Polské pokrmy jsou totiž dost vydatné a obsahují ... celý článek