Svatomartinské menu: Játra dušená na víně
A máme tu jatýrka tento týden již po druhé. Jako tip na nedělní dobrotu si je zkuste upravit na víně a samozřejmě si k tomu otevřete nějakou dobrou lahvinku ... celý článek
Svatomartinské menu: Salát z mladého zelí s jablkem a pomerančem
Abychom vám nedoporučovali v rámci svatomartinského hodování samé kalorické bomby, máme tu pro vás i jeden tip na zdravý salát. Jak jinak než se zelím! celý článek
Svatomartinské menu: Králík na česneku a špekový knedlík
"Ušák" na česneku, tím pohostíte i hodně kritického jedlíka. Ještě když mu k masíčku naložíte špekové knedlíky, můžete si být jisti, že se mu začnou za ušima dělat ... celý článek
Na vlastní kůži: Odstranění pigmentových skvrn a žilek
Drobné cévky a pigmenty sice nejsou obrovskou vadou na kráse, ale ruku na srdce - hezčí jsme přece jen bez nich. Dejte své pokožce šanci vypadat božsky! celý článek
Svatomartinské menu: Uzená polévka s vaječným svítkem
Uzená polévka vás nejen krásně zahřeje, ale i zasytí. Spolu se svítkem vám bude klidně stačit jako hlavní jídlo. celý článek
Svatomartinské menu: České koláčky
Nebojte se kvásku a zkuste si koláčky udělat doma. A máme pro vás jeden tip - mléko na kvásek neohřívejte příliš, opravdu bude stačit, když bude lehce vlažné. celý článek
Svatomartinské menu: Kachní paštika foie gras
Bojovníci za práva zvířat tento pokrm v lásce zrovna dvakrát nemají, ale pakliže si chcete vychutnat jatýrka v té nejchutnější podobě, je to recept právě pro vás. celý článek
Jak být krásná doma i na zahradě?
Éra vytahaných sežmolkovaných svetrů a neforemných tepláků je díky bohu pryč. I v pohodlí domova nebo při práci na zahradě vám to může slušet. celý článek
Svatomartinské menu: Pečená husa
Oslavy svatého Martina vypuknou jako každý rok 11. listopadu a málokdo si je umí představit bez husy a vína. Připravte si tradiční hostinu spojenou s ... celý článek
Knedlíkový týden: Švestkové ze spařeného těsta
Kdy jindy servírovat švestkové knedlíky než nyní, na podzim? celý článek
Knedlíkový týden: Špekové s bylinkami
Tato variace na plněné bramborové knedlíky je krásně ovoněná bylinkami. celý článek
Knedlíkový týden: Provensálské
Knedlíčky po provensálsku se budou krásně hodit třeba k jehněčímu či skopovému. Francouzským bylinkám se musí nechat, že i takovému "knédlu" dodají pěkně jižanský ... celý článek
Knedlíkový týden: Slaninové
Slanina je ideální přísadou v podstatě do čehokoliv. V knedlících vám bude ale opravdu šmakovat! celý článek
Pojďte omrknout podzimní trendy!
Podzimní a zimní kolekce oblečení, doplňků a líčidel nepřináší žádné převratné novinky. A to je dobře. Revoluce v šatníku bývají dost finančně náročné... celý článek
Knedlíkový týden: Chlupaté
Nefalšované vídeňské bramborové knedlíky, nebo na povrchu lehce „oslizlé“ noky? Jindřiška z filmu Pelíšky v tom měla jasno, stejně jako její otec v podání ... celý článek