Maďarský týden: Segedínský guláš
Co by to bylo za soupis maďarských receptů, kdybychom nezařadili tuhle klasiku. Dobrou chuť! celý článek
Maďarský týden: Bažantí prsa ve slanině
Vyšlete své chuťové pohárky na maďarský lov. Slaninka a bažantí prsa vám budou dozajista šmakovat. celý článek
Francouzský týden: Cassoulet
Tahle specialita z jihozápadní Francie vám sice zabere trošku víc času, ale ta chuť, ta vám to bohatě vynahradí. celý článek
Maďarský týden: Dobos dort
Maďarsko, to není jen paprika a segedín. Vyzkoušejte třeba tento dort. A nebojte se, čabajku v něm nenajdete. celý článek
Maďarský týden: Rybí polévka Halászlé
Máte rádi čabajku, segedín a lečo? Milujete chleba a bez mleté papriky jako by jídlo nebylo jídlem? Pak vám v žilách určitě koluje trocha té maďarské krve. celý článek
Týden s remoskou: Sváteční remo věnec
Ne, kdepak, nezbláznili jsme se. V remosce se dá i péct. A jak! Jen si to vyzkoušejte. celý článek
Týden s remoskou: Pečená kuřecí prsíčka s borůvkovou náplní
V remosce můžete klidně zkusit experimentovat. A říkáme vám, že borůvky a kuřátko budou trefa do černého! celý článek
Týden s remoskou: Bagetky zapečené s bůčkem, zeleninou a tvarůžky
Olomoucké tvarůžky na bagetce? Přidejte zeleninu, šup do trouby a máte superrychlou a chutnou večeři. celý článek
Týden s remoskou: Špenátové uzlíčky s gorgonzolou
Nechte se zlákat na výlet do Itálie s pikantním sýrem gorgonzola. Špenát ho krásně zjemní a vy si pochutnáte. celý článek
Týden s remoskou: Quiche s červenou řepou a kozím sýrem
Quiche je skvělá věc. Dát si ho můžete klidně k snídani nebo jako lehký oběd, po kterém budete příjemně nasycená, ale ne přejedená. celý článek
Co vám bude slušet, když jste blond, bruneta nebo zrzka?
Jaro přímo vybízí k tomu, abyste se pěkně vybarvily. Dejte vale nudné šedi ve vlasech i na oblečení a nebojte se zazářit! celý článek
Týden s remoskou: Zapečené brambory s lososem
Chcete šetřit čas i energie, a přitom se skvěle najíst? Pak využijte unikátní vlastnosti léty prověřené elektrické pečicí mísy remoska. Nebudete litovat. celý článek
Chřestový týden: Hovězí medailonky s blanšírovaným chřestem
Na tip na nedělní oběd jsme si nechali v záloze krále mas - hovězí. Spolu s chřestem a rizotovou rýží budete mít luxusní oběd hotový "raz dva". celý článek
Chřestový týden: Restovaný chřest s krevetami
Byť by se mohlo zdát, že k sobě krevetky a chřest tak úplně nejdou, není to pravda. Naopak, jejich jemné chutě se vzájemně podporují a výsledkem je krásně lehký, ... celý článek
Chřestový týden: Medailonky s omáčkou z červeného pepře a fritovaným chřestem
Pokud jste se dívali, jaké chřestové dobroty jsme vám doporučovali od začátku týdne, určitě jste zaregistrovali, že jsme chřest ještě nezkoušeli fritovat. Takže ... celý článek