Zmrzlinový týden: Banány smažené v kokosové moučce
Sice lehce netradiční, ale o to lepší chuťovka nejen pro milovníky exotických pokrmů. celý článek
Zmrzlinový týden: Zmrzlá charlotta
Nebojte se, nenechali jsme zmrznout jednu z dcer našeho slavíka Karla Gotta. Tahle dobrota je ovocná! celý článek
V životě jde především o zdraví a lásku
Paní Dáša je přesvědčená, že na otázku: „Co je vlastně štěstí?“ existuje jednoznačná odpověď: „Zdraví“. Podle ní jen ten, kdo není nemocný, může být šťastný. Tahle ... celý článek
Etno móda může slušet i vám!
Inspirace kulturami černého kontinentu a východními náboženstvími přináší do módy téměř duchovní rozměr. S etno vzory a jemnými látkami můžete procestovat doslova ... celý článek
Zmrzlinový týden: Jahodové bábovičky na špejli
Jahodová sezona právě začala, a jestli se už konečně dostaví ty pravé červnové teploty, na jaké jsme zvyklí, bude se vám určitě hodit tenhle recept. celý článek
Maďarský týden: Vepřový perkelt
Maďarský týden uzavíráme vepřovým perkeltem. Doufáme, že vám chutnalo a že už se těšíte na příští týden na další sérii receptů. celý článek
Maďarský týden: Lečo s rybou
Lečo je recept poměrně opomíjený, který v minulosti získal poněkud negativní punc. Ale proč? Tak třeba lečo s rybou je vynikající věc. celý článek
Maďarský týden: Segedínský guláš
Co by to bylo za soupis maďarských receptů, kdybychom nezařadili tuhle klasiku. Dobrou chuť! celý článek
Maďarský týden: Bažantí prsa ve slanině
Vyšlete své chuťové pohárky na maďarský lov. Slaninka a bažantí prsa vám budou dozajista šmakovat. celý článek
Francouzský týden: Cassoulet
Tahle specialita z jihozápadní Francie vám sice zabere trošku víc času, ale ta chuť, ta vám to bohatě vynahradí. celý článek
Maďarský týden: Dobos dort
Maďarsko, to není jen paprika a segedín. Vyzkoušejte třeba tento dort. A nebojte se, čabajku v něm nenajdete. celý článek
Maďarský týden: Rybí polévka Halászlé
Máte rádi čabajku, segedín a lečo? Milujete chleba a bez mleté papriky jako by jídlo nebylo jídlem? Pak vám v žilách určitě koluje trocha té maďarské krve. celý článek
Týden s remoskou: Sváteční remo věnec
Ne, kdepak, nezbláznili jsme se. V remosce se dá i péct. A jak! Jen si to vyzkoušejte. celý článek
Týden s remoskou: Pečená kuřecí prsíčka s borůvkovou náplní
V remosce můžete klidně zkusit experimentovat. A říkáme vám, že borůvky a kuřátko budou trefa do černého! celý článek
Týden s remoskou: Bagetky zapečené s bůčkem, zeleninou a tvarůžky
Olomoucké tvarůžky na bagetce? Přidejte zeleninu, šup do trouby a máte superrychlou a chutnou večeři. celý článek