Týden s řepkovým olejem: Pečené kuře s batáty, česnekem a tymiánem
Co vyzkoušet pečené kuře s nádechem exotiky? Česnek a tymián jídlo krásně ochutí, batáty překvapí svou neobvyklou chutí. celý článek
Krůtí týden: Ragú s višněmi
Nebojte se zvláštní kombinace masa a višní. Budete překvapeni, jak krůtu ovoce osvěží. celý článek
Krůtí týden: Krůtí prsa po zahradnicku
Teplé počasí přímo vybízí k tomu se posadit na zahrádku a nechat se lechtat slunečními paprsky. Co jiného si k tomu dát než jídlo plné zeleniny? celý článek
Krůtí týden: Krůtí šnečci na koňaku
Ačkoliv tenhle recept vypadá strašně složitě, budete sama koukat, jak snadno lze šneky vykouzlit. A pište si, že na strávníky zapůsobíte. celý článek
Krůtí týden: Krůta v zelenině
Léto se pomalu, ale jistě blíží. Proto neuškodí tip na odlehčenější recept. celý článek
Krůtí týden: Nudle s krůtím masem
Ideální by bylo, kdybyste si nudle udělala sama doma. Ale když si koupíte nějaké kvalitní, "domácí", promineme vám to. celý článek
Salátový týden: Salát z hroznového vína, pekanových ořechů a sýru feta
To, že sýr feta, pekanové ořechy a hroznové víno jsou delikatesy, už dávno víme. Co je ale spojit všechny dohromady? Bezvadně k sobě totiž ladí. celý článek
Salátový týden: Barevný fazolový
Tenhle salát svými veselými barvami přímo vybízí ke snědení. Tak dobrou chuť! celý článek
Salátový týden: Mořský krevetový
Nechte na sebe dýchnout atmosféru přímořského letoviska. Dovolená se už pomalu, ale jistě blíží, nicméně není na škodu užít si chuť moře teď hned. celý článek
Salátový týden: Fenyklový s pomeranči
Nahořklá chuť fenyklu dodá tomuto salátu pořádný šmrnc, kyselinka pomeranče vás zase pěkně osvěží. celý článek
Salátový týden: S hrachovými výhonky
Neděste se, v tomhle salátu nebudou jen chroustat výhonky. Pochutnáte si také na šunčičce a křepelčích vajíčkách. Tenhle salát je pro gurmány. celý článek
Salátový týden: Řecký
Olivami a fetou se nedá nic zkazit a důkazem je tenhle skvostný salát. Řecko z něj přímo sálá! celý článek
Salátový týden: Maurský cizrnový
Jestli jste ještě nezkoušela cizrnu, honem to napravte. Tahle dobrota je plná zdraví prospěšných látek a navíc je i velmi chutná. celý článek
Pivní týden: Čertovské medailonky
Feferonky a pikantní pochutiny všeho druhu s pivem bezvadně ladí dohromady. celý článek
Pivní týden: Kapr pečený v pivu
Klasického obalovaného kapra, co známe z vánočních tabulí, pusťte z hlavy. Teď vaříme jinou chuťovku. celý článek