Týden s remoskou: Špenátové uzlíčky s gorgonzolou
Nechte se zlákat na výlet do Itálie s pikantním sýrem gorgonzola. Špenát ho krásně zjemní a vy si pochutnáte. celý článek
Týden s remoskou: Quiche s červenou řepou a kozím sýrem
Quiche je skvělá věc. Dát si ho můžete klidně k snídani nebo jako lehký oběd, po kterém budete příjemně nasycená, ale ne přejedená. celý článek
Co vám bude slušet, když jste blond, bruneta nebo zrzka?
Jaro přímo vybízí k tomu, abyste se pěkně vybarvily. Dejte vale nudné šedi ve vlasech i na oblečení a nebojte se zazářit! celý článek
Týden s remoskou: Zapečené brambory s lososem
Chcete šetřit čas i energie, a přitom se skvěle najíst? Pak využijte unikátní vlastnosti léty prověřené elektrické pečicí mísy remoska. Nebudete litovat. celý článek
Chřestový týden: Hovězí medailonky s blanšírovaným chřestem
Na tip na nedělní oběd jsme si nechali v záloze krále mas - hovězí. Spolu s chřestem a rizotovou rýží budete mít luxusní oběd hotový "raz dva". celý článek
Chřestový týden: Restovaný chřest s krevetami
Byť by se mohlo zdát, že k sobě krevetky a chřest tak úplně nejdou, není to pravda. Naopak, jejich jemné chutě se vzájemně podporují a výsledkem je krásně lehký, ... celý článek
Chřestový týden: Medailonky s omáčkou z červeného pepře a fritovaným chřestem
Pokud jste se dívali, jaké chřestové dobroty jsme vám doporučovali od začátku týdne, určitě jste zaregistrovali, že jsme chřest ještě nezkoušeli fritovat. Takže ... celý článek
Chřestový týden: Telecí špíz s grilovaným chřestem
Telecí je samo o sobě delikatesa. V kombinaci s chřestem ji ale předčí máloco. Dobrou chuť! celý článek
Chřestový týden: Jemný s křupavou pancettou
Zdá-li se vám chřest sám o sobě na polévku příliš jemný, zkuste jí na chuti přidat s pomocí do křupava opečené pancetty. celý článek
Chřestový týden: Medailonky z panenky na blanšírovaném chřestu
Přichází chřestová sezona a s ní i mnoho možností, jak se s chřestem v kuchyni popasovat, aby zachutnal všem členům rodiny bez výjimky. celý článek
Mléčný týden: Noky z třeného těsta pečené ve vanilkovém mléce
Zkuste si pro jednou udělat nočky na sladko. Když je doplníte jahůdkami, nebudete litovat. celý článek
8 tipů: Udržte svůj šatník v kondici
Skoro každý model a každý materiál má speciální potřeby. Jak zacházet s vlnou a co určitě nedělat s hedvábím? Přečtěte si naše rady a budete mít jasno. celý článek
Mléčný týden: Kapusta v těstíčku
Zkuste zinovovat zapečenou kapustu přidáním mléka. Uvidíte, že vám zachutná. celý článek
Mléčný týden: Rýžové knedlíčky
Knedlíčky nemusí být jen játrové nebo klasické plněné. Inspirujte se v Asii a zkuste je vyrobit z rýže. celý článek
Mléčný týden: Pečené brambory s tvarohem a nivou
Brambůrky s tvarohem jsou klasika. Když ale přidáte nivu, získáte úplně nový chuťový zážitek. A máte to skoro zadarmo. celý článek