Ovocný týden: Mleté kuličky s angreštem
Ačkoliv se může někomu zdát, že angreštu a masu pobyt na jednom talíři nesvědčí, opak je pravdou. Tak šup na zahrádku, natrhejte angrešt a jde se vyvářet. celý článek
Ovocný týden: Kakaové flameri
Jestli vám název trošku připomíná vášnivý tanec flamenco, nedivte se. Úplný tanec chutí vyvolají tyhle malé pudinky ve vašich ústech. celý článek
Ovocný týden: Pohanka s malinami
Tady by nás pochválili milovníci racionální stravy. Když ale ochutnáte tuhle dobrotu sami, uznáte, že si na ní smlsne úplně každý. celý článek
Ovocný týden: Mořský vlk pečený s rybízem
Vaření s ovocem nemusí být zdaleka jen synonymem dezertů a sladké kuchyně. Když takhle zkusíte upravit rybu, chytne mírně exotický šmrnc. celý článek
Francouzský týden: Choucroute
Pod tímto nezvyklým názvem se skrývají nám Čechům dobře známé dobroty - je to prostě hrnec se zelím a uzeninami. celý článek
Francouzský týden: Kuřecí horní stehna s artyčoky
Ačkoliv zní artyčok našim uším trošku zvláštně, jako by se snad ani nejednalo o jídlo, je to záležitost velmi chutná. Vyzkoušejte ho. celý článek
Dovolená je tu: Kam a v čem vyrazíte?
Sbalte si kufry a vyrazte vstříc báječným zážitkům. Poznávejte nová místa nebo se jen povalujte na pláži, hlavně na chvilku vypněte. celý článek
Francouzský týden: Cassoulet
Tahle pomalu vařená delikatesa pocházející z jižní Francie se určitě stane hvězdou vaší francouzské tabule. celý článek
Francouzský týden: Třešňový clafoutis
Po včerejších malinových palačinkách pro vás máme i dnes ovocnou bombu. Tentokrát třešňovou. Tenhle dezert bude určitě "třešničkou na dortu" vašeho menu. celý článek
Minimalistická móda = maximálně trendy
Jednoduché střihy, čisté linky, jednobarevné modely bez zbytečných příkras, v tom tkví tajemství tohoto aktuálního trendu. A jestli se vám to zdá až příliš ... celý článek
Francouzský týden: Crêpes s malinami
Francouzská kuchyně je velmi pestrá. Některá jídla jsou založena na bohatě používaném koření, jiná vynikají promyšlenou kombinací surovin delikátních chutí. My ... celý článek
Týden na grilu: Cibule nadívané kuřecím masem
Cibule se dají nadívat lecčím. My jsme pro dnešní recept zvolili masožravou variantu. Určitě tak bude chutnat nejen vám, ale i mužské části posádky vaší domácnosti. celý článek
Týden na grilu: Grilované vepřové plátky na jehle
Až budete s přáteli grilovat, určitě vyzkoušejte tento recept. Můžete ho totiž klidně servírovat na menších jehlách jako tzv. fingerfood. celý článek
Týden na grilu: Grilovaný hermelín
Nestárnoucí klasika jídelních lístků i zahradních party vás nezklame. Tedy určitě, když si ji uděláte podle našeho supersnadného návodu! celý článek
Týden na grilu: Makrely grilované na pomerančích
Grilování patří mezi nejoblíbenější letní radovánky. A přestože u nás nemá nijak dlouhou a bohatou historii, stalo se rychle nedílnou součásti životního ... celý článek