Český týden: proč byste měla paštiku kupovat?
Není nic jednoduššího, než si dojít do supermarketu za roh a koupit paštiku z regálu. Ale jestli se jednou pustíte do domácí, nebudete už chtít jinou! celý článek
Není nic jednoduššího, než si dojít do supermarketu za roh a koupit paštiku z regálu. Ale jestli se jednou pustíte do domácí, nebudete už chtít jinou! celý článek
"Věneček" z klobásy udělá kuchaři výbornou službu - kotletku nejen bezvadně dochutí, ale zároveň také pozvedne hlavní chod po vizuální stránce. celý článek
Byť se vám může zdát kombinace masa s meruňkami neobvyklá, nezatracujte ji dříve, než ji ochutnáte. Mohli byste totiž litovat. celý článek
Tento fazolový vývar s vepřovým a hovězím masem je brazilskou specialitou. Dejte si k němu caipirinhu! celý článek
Máte doma ještě z podzimu zásobu sušených hub? Pro tento recept se vám budou hodit! celý článek
Obilovina pohanka má na naše zdraví pomalu až zázračné účinky - díky obsahu rutinu zpevňuje cévy, pomáhá bojovat s žaludečními obtížemi. celý článek
Stále ještě nevíte, co dnes uvařit? Tak tímhle určitě zabodujete! celý článek
Ačkoliv se může někomu zdát, že angreštu a masu pobyt na jednom talíři nesvědčí, opak je pravdou. Tak šup na zahrádku, natrhejte angrešt a jde se vyvářet. celý článek
Až budete s přáteli grilovat, určitě vyzkoušejte tento recept. Můžete ho totiž klidně servírovat na menších jehlách jako tzv. fingerfood. celý článek
Kde se vlastně vzalo slovo masopust? Ví to dneska ještě někdo? Bylo by dobré si to pamatovat, protože za prvé budeme chytřejší a můžeme se společensky blýsknout a ... celý článek
Včera jsme jedli po indicku, dneska se vracíme do Evropy, ačkoli použití jogurtu nás s Indií zase sbližuje. Nebojte se ale, výsledek bude skvělý. celý článek
Základem dobrého steaku je dobré maso a rozhodně se nevyplatí šetřit. A pak už to fakt není moc práce. celý článek