Rajčatový týden: Rajské překvapení
Ačkoliv vám možná spojení rajčatový pudink zní dost divně, vězte, že na letní měsíce je to jídlo naprosto ideální. celý článek
Ačkoliv vám možná spojení rajčatový pudink zní dost divně, vězte, že na letní měsíce je to jídlo naprosto ideální. celý článek
Recept na tuto delikatesu by se nám skoro hodil do minulého týdne, kdy jsme vám ukazovali šéfkuchařské recepty. Taková dobrota to totiž je. celý článek
Okoun se v české kuchyni začíná pomalu, ale jistě opět zabydlovat. A pánskou party pivním těstíčkem určitě nezklamete. celý článek
Hovězí s křenem, to je klasika nejedné české hospody. Jemné telecí masíčko vám ale s křenem určitě také zachutná. celý článek
Hovězí pupek je velká lahůdka. Nebojte se ho a namísto, abyste si na něj skočili obligátně do restaurace, zkuste si ho udělat sami doma. celý článek
Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější recepty nejlepších kuchařů v Česku z kuchařky Muži sobě. Sice by je měli vařit vaši muži, ale určitě se nenaštvou, když to ... celý článek
Máte rádi španělskou paellu? V tom případě je toto jídlo ideální pro vaše chuťové buňky. celý článek
Úhoř je hodně zvláštní ryba, vlastně tak trochu připomíná vodního hada. Když se ale od jeho vzhledu oprostíte, zjistíte, že chutná opravdu výborně. celý článek
Včera jsme vám doporučovali "obléct" pstruha do šunky, dnes máme pro vás inovaci - pstruha zkuste zabalit do pórku. Uvidíte, jak to recept osvěží. celý článek
Klasického pečeného pstruha už jsme jedli asi všichni. Když ho ale "zamotáte" do voňavé šunčičky, hned máte o něco jiný recept. celý článek
Rybí polévku si nemusíte schovávat jen na vánoční tabuli. Uvařte ji z trochu exotičtějších ingrediencí než našich kapříků a uvidíte, že vám zachutná i v létě. celý článek
Že jsou ryby opravdu zdravé, ví snad každé malé dítě. I přes tuhle skutečnost jsme ovšem my Češi v jejich spotřebě dost pozadu. O plodech moře ani nemluvě. Přitom ... celý článek