Pivní týden: Kozlíkova chilli polévka
Nenechte se odradit dlouhým seznamem ingrediencí, tahle polévka za to fakt stojí! celý článek
Nenechte se odradit dlouhým seznamem ingrediencí, tahle polévka za to fakt stojí! celý článek
Máte zažité, že se k rybě hodí suché bílé víno? Zbořte mýtus a vyzkoušejte zkombinovat rybu s pivem. Je to totiž velmi chutná záležitost. celý článek
Fazole uvařené v pivě a pikantní feferonka dělají z klasického receptu na luštěninovou polévku zvláštní delikatesu. celý článek
Nadívat se nemusí jen křepelka! Vyzkoušejte naplnit šunku vajíčky a nemějte obavy z fádní chuti. Jemná vajíčka dochutí pikantní listy rukoly. celý článek
No dobře, asi vás nepřesvědčíme, že tohle je ideální volba ke kaprovi a řízku. Nebo vás třeba ano, ale rodina by vás zítra ukamenovala. Ale kdybyste třeba chtěla ... celý článek
Autorka tohoto receptu, Jana Florentýna Zatloukalová, prozrazuje, že tyhle lanýže jsou její kuchařskou láskou. Třeba budou i vaší. Recept je asi na padesát kousků. celý článek
Daňčí hřbet je oblíbenou pochoutkou všech milovníků zvěřiny. Proto vám přinášíme další zajímavý tip na jeho úpravu. Dobrou chuť! celý článek
Ano, opravdu se jim tak říká. Nejde o mladé kravky, ale o plody jalovce, bez kterého se úprava zvěřiny obejde jen velmi zřídka. celý článek
Šťáva z pomerančů a zvěřina? A proč by ne, nebuďte tak konzervativní. V kuchyni je třeba občas experimentovat, jinak by to byla jedna velká nuda. celý článek
Možná vám některé recepty připadají náročnější na čas, energii i kuchařské umění, ale dá se to zvládnout. Výsledek za tu námahu stojí. celý článek
Následující týden bude ve znamení zvěřiny. A mezi ni řadíme, možná překvapivě, i křepelku. Tak si pochutnejte. celý článek
Tenhle tvarohový dezert dokáže při troše soustředění připravit i průměrně zručný chlap. Nemůže ho totiž připálit v troubě, což je třeba při sledování sportovních ... celý článek