V čem vyrazit do práce? To je jasné, v kalhotovém kostýmu
Kalhotový kostým tvoří univerzální součást dámského šatníku. Můžete ho nosit jako komplet, nebo naopak tuhle silnou dvojku rozbít a jednotlivé kousky doplnit o ... celý článek
Týden s vínem: Grilované jehněčí hřebínky s chřestem
Chřest neboli špargl je v posledních pár letech v České republice hodně trendy. A jehněčí vzývají milovníci tradiční kuchyně už po celá desetiletí. Společně vám ... celý článek
Týden s vínem: Kachní prsa s ovocem na víně
Hrušky, broskve, voňavé koření a samozřejmě chutná kačena udělají z vašeho sobotního obědu zážitek z vysoké gastronomie. celý článek
Týden s vínem: Hovězí steak s houbami a kuskusem
K hovězímu masu s houbami a česnekem s lehce pikantním nádechem se vám bude krásně hodit červené víno. Na zdraví! celý článek
Týden s vínem: Tagliatelle s krevetami a cuketou
Mořské plody a bílé víno, to je stará ověřená kombinace. Cuketa do tohoto schématu bezvadně zapadá. celý článek
Týden s vínem: Listový salát s grilovaným kozím sýrem v košilce z parmské šunky
Při prezentaci tohoto receptu se možná trošku nadřete, leč výsledek stojí za to! celý článek
Týden s vínem: Vinné hrušky s krémovou gorgonzolou
Jak se začnou blížit pošmourné podzimní dny, bude na čase vytáhnout tenhle krásně voňavý, hřejivý recept. celý článek
Týden s vínem: Vepřová panenka v listovém těstě
Těstoviny bez vína jsou jako den bez slunce, říkají Italové. Přemýšlíte, jaké víno je vhodné k určitému jídlu? Bílé k rybám a k hovězímu červené? Nemusí to být ... celý článek
Švestkový týden: Těstoviny se švestkovou omáčkou
Tohle sice není recept na klasickou italskou "pastu", ale pro podzimní dny, které nás čekají, je naprosto ideální. Perníček, švestky a vlašské ořechy se postarají o ... celý článek
Švestkový týden: Nadívané vepřové medailonky
Švestky a vepřové, to jde k sobě! celý článek
Švestkový týden: Pikantní vepřové kotlety s kapustou
Kapusta, povidla a spousta výborného koření včetně chilli způsobí, že si tohle jídlo bezvýhradně zamilujete. Stejně jako my v redakci! celý článek
Švestkový týden: Rumové flameri se švestkami
Zaskočila vás bohatá úroda švestek? Pokud je okamžitě nezpracujete v některém sezonním menu, můžete je usušit, zamrazit nebo nechat dlouhodobě marinovat. Za ... celý článek
Houbový týden: Salát z čerstvého špenátu a hub
Vy jste ještě neměli houbový salát? Garantujeme vám, že na tomhle si smlsnete! celý článek
Houbový týden: Roláda s houbami
Zrovna rostou, tak nasadit gumáky a šup do lesa. Držíme vám palce, ať najdete nějakého kapitálního "praváka"! celý článek
Houbový týden: Těstoviny s houbami
Teď už se nemůžete vymlouvat, že nerostou a že tam byly samé babky. Pro tohle jídlo vám totiž budou klidně stačit holubinky! celý článek