Pařížská cibulačka psychiatra Jana Cimického
Nejdůležitější v kuchyni je dobrý a ostrý nůž, říká známý psychiatr. A používá ho hlavně na čínské a francouzské dobroty. celý článek
Nejdůležitější v kuchyni je dobrý a ostrý nůž, říká známý psychiatr. A používá ho hlavně na čínské a francouzské dobroty. celý článek
Proč by se vůně pečené dobroty měla z kuchyně linout jen v neděli? Dneska to bude taky prima. celý článek
Jsou lidé, co kombinaci masa a ovoce moc nemusí. Ale většina si pochutná. celý článek
Rozkošný francouzský zákusek bude chuťovým vrcholem tohoto týdne. Ochutnávat pomalu. celý článek
Doplňte šťavnaté plody třešní nebo višní k masu a objevíte nové zákruty blaženosti. celý článek
Kdyby Honza nešel do světa s buchtami, určitě by nepohrdnul tímhle závinem. celý článek
Je to třešinka, není to třešinka… Nechte hosty hádat a obdivovat vaši vynalézavost. celý článek
Vizionáři nám sdělují, že za pár let budeme mít tak chytré lednice, že nám samy oznámí třeba na mobil nebo na mail, že je načase koupit vajíčka a přidat v mrazáku ... celý článek
Recept doporučuje višně, ale s třešněmi chybu rozhodně neuděláte. celý článek
No dobře, tak ne zrovna bramboráky, ale z brambor tyhle placky jsou. celý článek
Natrhejte třešně, celý týden na vás budeme hrnout báječné recepty. Tenhle koláček vypadá jak z francouzské cukrárny. celý článek
Poslední z našeho týdne receptů vypadá opravdu přepychově. A přitom není nic, co byste nezvládla. celý článek
Už máte týden zkušeností a máte chuť na dort? Tak si pomozte koupeným korpusem. celý článek
Už jste v našem jahodovém týdnu zkušená kuchařka? Tak to se nemusíte bát košíčků. celý článek
O co, že tohle zvládnete? A přitom výsledek je roztomile aristokratický. celý článek