Svatomartinské posvícení: bez placek jako kdyby nebylo
Bramborové placky jsou jednoduchou, a přitom chutnou alternativou rychlé večeře. Uvidíte, jak se po nich zapráší. celý článek
Bramborové placky jsou jednoduchou, a přitom chutnou alternativou rychlé večeře. Uvidíte, jak se po nich zapráší. celý článek
Svátek sv. Martina připadá letos na neděli. Ale vy můžete začít hodovat už teď. Nebo si alespoň připravit sladkosti pro nadcházející víkend. celý článek
Polévkou jsme zelný týden začali, polévkou ho skončíme. Tahle je ale jiná, a jako doplněk má málokdy užívanou cizrnu. celý článek
Zpěvák, který se proslavil především v muzikálech a jako člen skupiny 4tet, sice vyrůstal na moravské kuchyni, ale skončil u asijské. celý článek
Tyhle zelníky možná udělejte hned z dvojité dávky. Je to starý český recept, a jak je starý, tak je dobrý. celý článek
Včera jsme jedli po indicku, dneska se vracíme do Evropy, ačkoli použití jogurtu nás s Indií zase sbližuje. Nebojte se ale, výsledek bude skvělý. celý článek
Zelí se jí po celé zeměkouli, nebo aspoň různé jeho varianty. Takže pro dnešek se vydáme pro inspiraci až do Indie. celý článek
Zelím nemůžete prakticky nic zkazit. Pro nadcházející chladné období dodá hromadu vitaminů a navíc skvěle chutná. Tak začněme valašskou kyselicou. celý článek
Tak tohle je opravdu vymazlená dobrota. Hrozí, že ji zatajíte před dětmi i manželem a sníte potmě ve spíži sama. celý článek
Jestli máte doma rádi sladké hlavní chody, tak o tenhle se poperete. Tolik dobrého najednou se jen tak nevidí. celý článek
Dojít do obchodu je rychlejší. Ale jestli si najdete čas na tenhle chlebíček, všichni doma poznají rozdíl na první přivonění. A co teprve ochutnání! celý článek
Závin je samozřejmě známá věc, ale s lískovými oříšky jste ho stoprocentně ještě nepekla. Nebo ano? Jestli znáte lepší recept, napište! celý článek
Tahle dobrota spojuje všechno, co máme rádi: klasické knedlíky, vynikající "plesnivý" sýr a křupavé ořechy. celý článek
Slíbili jsme vám ještě jeden recept na sladké knedlíky s hrozny. Můžete hlasovat, který vaší rodině víc chutná. celý článek
Jasně že můžete na podzim dělat štrúdl jenom z jablek. No, ale když hrozny jsou moc dobré a změní chuť k ještě lepšímu. celý článek