Týden se sushi: Sushi s rybou
Se sushi je to podobné jako s olivami, houbami nebo s dary moře. Buďto je milujete, nebo je nevezmete do úst. celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Amur s ananasem
Jestli máte rádi, když mají jídla trochu asijský "šmrnc", je tento recept to pravé pro vás! celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Kapr Marengo
Proč stále opakovat jen kapra ve vánoční podobě - smaženého a se salátem. Co pro tentokrát vyzkoušet tuto variantu? Vždyť Vánoce jsou ještě daleko! celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Úhoř ve vinné marinádě
Touto delikatesou uctíte nejen zmlsaný jazýček. Jde jen o to překonat z úhoře prvotní odpor, pak už vám jeho úprava půjde rychle od ruky. celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Siven v pórkovém kabátku
Siven sice není zrovna Karlem Gottem českých vod, ale byla by škoda, kdyby vám tahle chutná rybka proklouzla mezi prsty. V dobré rybárně ji určitě seženete. celý článek
Květiny nejsou jen pro hippies. Ulítněte si na nich i vy
I když léto spěje ke konci, vy se zahalte do kousků s květinovým motivem a vychutnejte si poslední prosluněné dny bez zbytečné nostalgie. celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Candát zapečený s cibulí
Maso z candáta je velmi chutné, takže pokud se vám poštěstí na něj někde v obchodě narazit, určitě ho vezměte a zkuste si ho připravit. Třeba právě podle tohoto ... celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Okoun na sardelích
Těchto dravých ryb se v našich vodách "potuluje" docela velké množství. Je to ale s podivem, protože je to ryba velice chutná! Vyzkoušejte si ji udělat sami doma a ... celý článek
Týden se sladkovodními rybami: Pstruh po mlynářsku
I když je jednoznačným králem českých vod (a potažmo stolů) kapr, dejte šanci i jiným rybkám! celý článek
Týden se zelím a kapustou: Čínské zelí se šitake
Šitake neboli houževnatec jedlý není žádný asijský mystický tvor. Je to houba! Tak se jí nebojte a dejte si ji třeba s čínským zelím dle našeho receptu. celý článek
Týden se zelím a kapustou: Růžičková kapusta s kaštany
Malinkaté růžičkové kapusty a stejně velké kaštany, to je základ na vskutku krásné, podzimní jídlo. celý článek
Týden se zelím a kapustou: Roládky z červeného zelí s krémovou omáčkou
Zelí je na tvorbu různých roládek a závitků ideální základ. Zkuste to tentokrát netradičně se zelím červeným. celý článek
Týden se zelím a kapustou: Kapustová polévka
Kapusta je velmi nedoceněný prvek naší kuchyně. Děti ji nemají rády a často si tuto nechuť přenášejí i do dospělosti. Proč ale? Vždyť například taková polévka s ... celý článek
Týden se zelím a kapustou: Pikantní zelí s uzeninou
Uzeninka a zelí k sobě pasují od nepaměti. Zkuste si zelí udělat sami trošku ostřejší, než bývá zvykem, s nádechem asijské kuchyně. celý článek
Vyberte si boty na podzimní sezonu
Podzim bude tentokrát na trendy bohatý. Vybírat můžete z nepřeberného množství botek a botiček. Představujeme ty, které se nám nejvíce líbí. celý článek