Koktejlový týden: Mátové víno s melounem
Nebojte se, nemusíte rovnou vyrábět z melounu víno. Protože se jedná o koktejl, budete tyto dvě přísady mixovat dohromady. celý článek
Koktejlový týden: Mojito
Ač tradiční kubánský koktejl, mojito je už dobře známé i u nás. Co kdybyste si ho zkusili udělat sami doma? Opravdu to není nic složitého! celý článek
Koktejlový týden: Strawberry Daiquiri
Pokud máte rádi jahody a klasické daiquiri, není co řešit. Připravte si šejkr a za chvíli už můžete popíjet tuhle letní dobrotu. celý článek
Koktejlový týden: Daiquiri
Tenhle osvěžující kubánský drink s gustem popíjel Ernest Hemingway a my jsme si jisti, že vám zachutná také. celý článek
Čím v létě zabodujete? A co raději zahodit?
Přestože si z nás počasí dělá dobrý den a sluníčka nám dopřává po niterných dávkách, občas se zablýská na lepší časy a najednou - jako když utne – je vedro k ... celý článek
Koktejlový týden: Prince of Wales
Lahodné osvěžení v podobě koktejlu přijde v létě vhod. Nehledě na to, že zahradní party se bez mixovaných nápojů, ať už s přídavkem alkoholu, nebo bez něj, ... celý článek
Ovocný týden: Kachní prsa s višněmi
Kachní prsíčka se často servírují s brusinkovou omáčkou. Proč to tentokrát nezkusit s nakyslými višněmi? celý článek
Ovocný týden: Mleté kuličky s angreštem
Ačkoliv se může někomu zdát, že angreštu a masu pobyt na jednom talíři nesvědčí, opak je pravdou. Tak šup na zahrádku, natrhejte angrešt a jde se vyvářet. celý článek
Ovocný týden: Kakaové flameri
Jestli vám název trošku připomíná vášnivý tanec flamenco, nedivte se. Úplný tanec chutí vyvolají tyhle malé pudinky ve vašich ústech. celý článek
Ovocný týden: Pohanka s malinami
Tady by nás pochválili milovníci racionální stravy. Když ale ochutnáte tuhle dobrotu sami, uznáte, že si na ní smlsne úplně každý. celý článek
Ovocný týden: Mořský vlk pečený s rybízem
Vaření s ovocem nemusí být zdaleka jen synonymem dezertů a sladké kuchyně. Když takhle zkusíte upravit rybu, chytne mírně exotický šmrnc. celý článek
Francouzský týden: Choucroute
Pod tímto nezvyklým názvem se skrývají nám Čechům dobře známé dobroty - je to prostě hrnec se zelím a uzeninami. celý článek
Francouzský týden: Kuřecí horní stehna s artyčoky
Ačkoliv zní artyčok našim uším trošku zvláštně, jako by se snad ani nejednalo o jídlo, je to záležitost velmi chutná. Vyzkoušejte ho. celý článek
Dovolená je tu: Kam a v čem vyrazíte?
Sbalte si kufry a vyrazte vstříc báječným zážitkům. Poznávejte nová místa nebo se jen povalujte na pláži, hlavně na chvilku vypněte. celý článek
Francouzský týden: Cassoulet
Tahle pomalu vařená delikatesa pocházející z jižní Francie se určitě stane hvězdou vaší francouzské tabule. celý článek