Týden bez vaření: Tvarohové placičky
Bojíte se o postavu, a tak si odříkáte všechno sladké? A co takhle zkusit tvarohovou pochoutku? Ta vaší postavě tak moc neuškodí a navíc ji máte hned hotovou. celý článek
Týden bez vaření: Tataráček z čerstvého lososa s citronem a tousty
Jestli se bojíte dát si "tatarák" z hovězího kvůli potenciálním tasemnicím, tohle by pro vás mohla být dobrá alternativa. celý článek
Týden bez vaření: Tiramisu
Kdo by neznal tiramisu, sladký italský dezert. I když vypadá až monumentálně, zvládnete si ho bez problému připravit i doma. celý článek
Týden bez vaření: Carpaccio ze svíčkové s hoblinami parmazánu
Tahle lahůdka pochází z Benátek, zachutná vám ale určitě i v naší kotlině. celý článek
Rajčatový týden: Toasty s kuřecími játry
Recept na tuto delikatesu by se nám skoro hodil do minulého týdne, kdy jsme vám ukazovali šéfkuchařské recepty. Taková dobrota to totiž je. celý článek
Rajčatový týden: Rajské překvapení
Ačkoliv vám možná spojení rajčatový pudink zní dost divně, vězte, že na letní měsíce je to jídlo naprosto ideální. celý článek
Vyberte si: Krásné botky pro sexy nožky
Jestlipak víte, jaké boty toto léto opravdu "frčí"? Pojďte si je prohlédnout a určitě si nějaké vyberete. celý článek
Natáhněte šortky a ukažte nožky!
Kdy jindy sáhnout po šortkách a pohodlných sandálkách než právě v létě? Buďte trochu odvážná a užijte si teplé dny v minidélkách. celý článek
Rajčatový týden: Cukety s rajčaty a rýží
Také se vám sbíhají sliny, jen co tuto dobrotu původem z Itálie vidíte? Aby taky ne, kombinace rajčat, cuket a oliv je prostě neodolatelná. celý článek
Letní móda v barvách moře, písku a kamení
Jemné tóny béžové, šedé, růžové a modravé dokonale podtrhnou vaši osobitost. Právě v těchto barvách si proto zabalte dovolenkové outfity. celý článek
Rybí a mořský týden: Rýže s kalamáry
Máte rádi španělskou paellu? V tom případě je toto jídlo ideální pro vaše chuťové buňky. celý článek
Naskočte na módní vlnu retra!
Módní inspirace časy dávno či nedávno minulými přináší do našich šatníků nejen nostalgii, ale především vtipné prvky, které v kombinaci s výstřelky moderní doby ... celý článek
Rybí a mořský týden: Pečený úhoř s cibulovými bramborami a zeleninou
Úhoř je hodně zvláštní ryba, vlastně tak trochu připomíná vodního hada. Když se ale od jeho vzhledu oprostíte, zjistíte, že chutná opravdu výborně. celý článek
Rybí a mořský týden: Pstruh v pórkovém kabátku
Včera jsme vám doporučovali "obléct" pstruha do šunky, dnes máme pro vás inovaci - pstruha zkuste zabalit do pórku. Uvidíte, jak to recept osvěží. celý článek
Rybí a mořský týden: Pstruzi v kabátě
Klasického pečeného pstruha už jsme jedli asi všichni. Když ho ale "zamotáte" do voňavé šunčičky, hned máte o něco jiný recept. celý článek