Biotýden: Kuře se zeleninou
Na nálepku bio mají možná díky mediální „masírce“ někteří skalní příznivci bůčku a podobných nezdravých dobrot alergii. Ale i bůček může být bio. U takto ... celý článek
Týden s masovými roládami: Jemná telecí roláda s bramborovou kaší
Telecí masíčko a bramborová kaše vám zpříjemní nejen nedělní oběd. celý článek
Týden s masovými roládami: Vepřová roláda s kapustovými listy
Malé děti většinou kapustu z nějakého důvodu nemívají rády a mnozí si tento zvyk přenesou i do dospělosti. Tady vám ale bude kapusta zaručeně chutnat. celý článek
Týden s masovými roládami: Kachní roláda s nádivkou a pomeranči
Kachna a pomeranče k sobě prostě patří. Zkuste ji tentokrát bez klasických knedlíků a zelí v podobě nadívané rolády. celý článek
Pruhovaná móda je zpátky na výsluní
Slyšela jste to už taky? Zase totiž frčí pruhy! No jasně, a hlavně ty barevné nebo kombinované s jinými atraktivními potisky. celý článek
Týden s masovými roládami: Roláda z mletého masa
Rolády z masa nejenže skvěle chutnají, ale také dobře vypadají. A protože dobré jídlo by mělo představovat harmonické spojení lahodné chuti a libého vizuálního ... celý článek
Týden zavařování a nakládání: Klasický jahodový džem
Každého mlsouna určitě potěšíte touto nestárnoucí klasikou, jejíž chuť nikdy nevyjde z "módy". celý článek
Týden zavařování a nakládání: Dia dýňový kompot
Dýně je bezva záležitost. Ale tuhle naloženou chuťovku si nemusíte odpírat, ani když trpíte cukrovkou. Hladina cukru vám po ní totiž nestoupne. celý článek
Týden zavařování a nakládání: Nakládané cukety
Cukety se hodí na všechno - můžete je použít místo brambor do salátu, ugrilovat je a nebo si je naložit s dalšími dobrotami. celý článek
Týden zavařování a nakládání: Bramboroví utopenci
Co takhle vyzkoušet si tuhle pivní klasiku tentokrát v bezmasé podobě? celý článek
Nebojte se outfitů v barvě cukrové vaty
Ani v bílých a růžových tónech nemusíte vypadat jako z cukrkandlu, stačí jen zvolit správný střih. celý článek
Týden zavařování a nakládání: Karibská vejce
Teď je ten pravý čas přemýšlet, jak vhodně a především chutně zpracovat všechny plody, které vám zahradní sklizeň nabízí. A nemusíte zůstat u džemů a marmelád! celý článek
Týden bez vaření: Salát z jarní zeleniny s třenou nivou
Třená niva dokáže být pěkná kalorická bomba. Když ji ale dáte dohromady s křupavou zeleninkou, kalorická hodnota vaší večeře výrazně klesne oproti tomu, kdybyste si ... celý článek
Týden bez vaření: Parenica s parmskou šunkou
Když se sejdou takové ingredience jako voňavá parenica a parmská šunka, výsledek je zaručený úspěch. Pro posezení s přáteli nebo i doma u televize ideální! celý článek
Týden bez vaření: Tvarohové placičky
Bojíte se o postavu, a tak si odříkáte všechno sladké? A co takhle zkusit tvarohovou pochoutku? Ta vaší postavě tak moc neuškodí a navíc ji máte hned hotovou. celý článek