CUKROVÝ TÝDEN: řezy Makové panenky
Nejsou příliš pracné a můžete si je užívat po celý rok. Nejde totiž v zásadě jen o vánoční cukroví. celý článek
Nejsou příliš pracné a můžete si je užívat po celý rok. Nejde totiž v zásadě jen o vánoční cukroví. celý článek
Medovými zvonečky s perličkami můžete obdarovat i svoje nejbližší. Vypadají úžasně a jsou stejně tak dobré. celý článek
I roláda patří na sváteční stůl. Spolu s drobným cukrovím vypadá na podnose více než efektně a navíc skvěle chutná. celý článek
Miniaturní košíčky s višní, pálenkou a lahodnou čokoládovou polevou budou bombastickou tečkou za vaší štědrovečerní náloží dobrot. celý článek
Sladké hvězdičky k Vánocům patří. Upečte si proto alespoň dvě várky, protože po těchhle mandlových se hned zapráší. celý článek
Právě tenhle dort, který vidíte na fotce, vás naučí péct „sladká Iveta“ v novém čísle časopisu Chuť a styl. Ale protože číslo je prosincové, jasně že nebude chybět ... celý článek
Daňčí hřbet je oblíbenou pochoutkou všech milovníků zvěřiny. Proto vám přinášíme další zajímavý tip na jeho úpravu. Dobrou chuť! celý článek
Ano, opravdu se jim tak říká. Nejde o mladé kravky, ale o plody jalovce, bez kterého se úprava zvěřiny obejde jen velmi zřídka. celý článek
Šťáva z pomerančů a zvěřina? A proč by ne, nebuďte tak konzervativní. V kuchyni je třeba občas experimentovat, jinak by to byla jedna velká nuda. celý článek
Možná vám některé recepty připadají náročnější na čas, energii i kuchařské umění, ale dá se to zvládnout. Výsledek za tu námahu stojí. celý článek
Známé neřešitelné dilema - divočák se šípkovou, nebo se zelím – řešit nebudeme, my v tom máme jasno. Dančí kýta jedině se šípkovou a se šesti. celý článek
Následující týden bude ve znamení zvěřiny. A mezi ni řadíme, možná překvapivě, i křepelku. Tak si pochutnejte. celý článek
Tenhle tvarohový dezert dokáže při troše soustředění připravit i průměrně zručný chlap. Nemůže ho totiž připálit v troubě, což je třeba při sledování sportovních ... celý článek
I klasická vepřová panenka může chutnat exoticky, stačí ji jen dochutit ovocem s karamelovým aroma a lahodný zázrak je na světě. celý článek
Pracovat s kolumbijskými recepty, a přitom se nezmínit o smaragdech? To by opravdu nešlo. Přinášíme vám proto smaragdy v té nejchutnější podobě. celý článek