![houbový týden 3](https://media.vlasta.cz/cache/c4/80/c4803ef4d19e9c3668adc1346d3bdaf9.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Houbový týden: Bílá bramborová polévka
Bramboračka patří ke klasickým polévkám. Nechcete jí pro jednou dát trochu "jiný šmrnc"? celý článek
![houbový týden 9](https://media.vlasta.cz/cache/99/ed/99edda345d70279e7ec292483939d766.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Houbový týden: Hubník
Hubník, to je vlastně něco mezi sekanou a nádivkou, akorát že z hub. Dodávat, že je to dobrota, určitě nemusíme. celý článek
![houbový týden 1](https://media.vlasta.cz/cache/ed/52/ed527276011fe1e6d78b59894db1b5de.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Houbový týden: Rýžové nudle se žampiony
Letos to sice se sklizní hub nevypadalo příliš optimisticky, ale nakonec jsme se dočkali. Co by to bylo za podzim, kdybychom si nemohli pochutnat na čerstvých ... celý článek
![masarykova kuchyně 1](https://media.vlasta.cz/cache/57/88/57883e062ee05c2ba3915cc6e537971f.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Týden jako z Masarykovy kuchyně: Hovězí jazyk s omáčkou
Kdybychom měli už do názvu rozepisovat, z čeho se tato exkluzivní omáčka skládá, nevešli bychom se ani na tři řádky. Každopádně počítejte s šalotkou, rozinkami a ... celý článek
![masarykova kuchyně 6](https://media.vlasta.cz/cache/43/4d/434d50bb37279da64c48adb4fcbaf2aa.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Týden jako z Masarykovy kuchyně: Kapusta plněná mletým masem
Většina malých dětí nemá kapustu z nějakého důvodu ráda. Nenechte se ale odradit, protože s mletým masíčkem zachutná každému. celý článek
![ukažte nohy 4](https://media.vlasta.cz/cache/f3/65/f365e54d167a6a343722ae6ebf884503.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
I s pár kily navíc vám to bude seknout. Chce to jen pár triků
Pokud máte nějaké to kilo navíc a na fitka a diety vás dvakrát neužije, osvojte si pár jednoduchých stylistických triků, díky nimž budete za sexy šťabajznu a ... celý článek
![masarykova kuchyně 5](https://media.vlasta.cz/cache/dd/b3/ddb363306256a20fcddfd452420f1db7.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Týden jako z Masarykovy kuchyně: Dršťková polévka
Polévka je grunt... to určitě znáte. A u "dršťkovky" to platí dvojnásob. Za normálních okolností bychom vám třeba doporučili, ať si ji zkusíte jednou místo drštěk ... celý článek
![masarykova kuchyně 7](https://media.vlasta.cz/cache/18/f7/18f7922b194c7941a847f1072bf90a0c.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Týden jako z Masarykovy kuchyně: Husí játra
Kdepak, husí jatýrka nikdy nevyjdou z módy. Baštil je jak tatíček Masaryk, tak i dnes my. A proč byste si je po "masarykovsku" nemohli udělat sami doma? celý článek
![masarykova kuchyně 4](https://media.vlasta.cz/cache/0b/72/0b72d7e563ab9521d0d09b0d7b1569bf.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Týden jako z Masarykovy kuchyně: Kančí kýta s brusinkovou omáčkou
Pamatujete si hlášku z filmu Slavnosti sněženek - Kančí se zelím, nebo s brusinkovou? My tedy volíme brusinkovou :-) celý článek
![masarykova kuchyně 3](https://media.vlasta.cz/cache/b6/90/b6905d61d165ad6bcff7d43de5994b8d.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Týden jako z Masarykovy kuchyně: Srnčí hřbet s liškami
Jste-li fanouškem tatíčka Masaryka a první republiky jako takové, nebojte se a vyzkoušejte si pár kulinářských klasik z tohoto období u sebe v kuchyni. celý článek
![biotýden 5](https://media.vlasta.cz/cache/7b/ed/7bedfc26bec0a9bc05086b5a963d1a2e.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Biotýden: Hovězí biftek ve slanině
Bio nemusí být jen vegetariánského či makrobiotického typu. Tento "biorecept" musí chutnat každému masožravci. celý článek
![biotýden 1](https://media.vlasta.cz/cache/91/f9/91f9c7e4ffa294d1fc0f826577309c6d.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Biotýden: Pohanka s malinami
Z pohanky nemusíte mít obavy. Tato obilnina pocházející ze Střední Asie má totiž perfektní nutriční složení, které vám zajistí nejen plné břicho, ale hlavně zdraví. celý článek
![biotýden 7](https://media.vlasta.cz/cache/b8/77/b877979d238c504d7e1b7d2b9c78b201.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Biotýden: Jahodové koláčky
Biojídla nemusí být jen na slano. Vyzkoušejte tyhle dokonalé koláčky, dokud se dají sehnat kvalitní jahody. celý článek
![biotýden 3](https://media.vlasta.cz/cache/1e/35/1e354943170028498c71b0e480ddeae7.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Biotýden: Gratinovaný kozí sýr s fíky
Kozí sýr a fíky k sobě jasně pasují. Ochutnejte i vy! celý článek
![biotýden 6](https://media.vlasta.cz/cache/6f/63/6f6368b5a93b2ea0af1d6218b0440761.jpg)
![](https://static.vlasta.cz/version04149/images/design/stazeni-obrazku-blokovano.gif)
Biotýden: Pečená zelenina s variacemi dipů
Tohle je skvělá variace na téma "užíráme u televize". Pochutnávat si totiž budete nikoliv na přesolených smažených brambůrkách či tučných oříšcích, ale zdravé ... celý článek