Vyberte si boty na podzimní sezonu
Podzim bude tentokrát na trendy bohatý. Vybírat můžete z nepřeberného množství botek a botiček. Představujeme ty, které se nám nejvíce líbí. celý článek
Týden se zelím a kapustou: Zelí s mletým masem
Košťálová zelenina k české kuchyni patří. Dá se konzumovat jako tradiční výtečná příloha k masu nebo ve formě plněných závitků, pikantních salátů, polévek a ... celý článek
Týden s vínem: Játra dušená na víně
Náš vinný týden uzavíráme receptem na dušená jatýrka. Jak jinak než v lahodném moku. celý článek
Týden s vínem: Králičí hřbet na víně
Brusinkový králík podávaný s ochucenými hruškami, to je to pravé na luxusní sobotní oběd. celý článek
Dva v jednom: modré džíny do práce i na party
Modré džíny jsou základem šatníku. Můžete je nosit do práce i za zábavou, nikdy neurazí. Jen je třeba správně vybrat další kousky oblečení, aby byl výsledek ... celý článek
Týden s vínem: Šafránová rýže na víně
Šafrán a víno, to je vyloženě luxusní kombinace. A navíc tato krmě poslouží jako super dietní večeře. celý článek
Týden s vínem: Hruška marinovaná v červeném víně na omáčce San Remo
Právě přišel podzim, čas nevlídného počasí a zkracujících se večerů. Zpříjemněte si je touhle "šmrncovní" hruštičkou. celý článek
Týden s vínem: Jehněčí carré na portském víně
Portské víno možná znáte spíš jako dezertní záležitost na trávení po vydatném obědě. Zkuste jej ale tentokrát použít přímo při vaření. celý článek
Týden s vínem: Kuře na bílém víně s olivami
Víno může být nedílnou součástí jídla, umocňovat jeho chuť, napomáhat lepšímu trávení a také sbližovat spolustolovníky. Je libo olivového kuřátka? celý článek
Oblékněte se do barev jako malá mořská víla
Generacemi zatracovaná kombinace zelené a modré se hřeje na módním výsluní už několik let. Aby ne, jde o spojení více než povedené. celý článek
Týden s vínem: Mušle na víně a rajčatech
K dobrému jídlu neodmyslitelně patří kvalitní víno. Na začátek týdne dejte šanci mušlím s rajčátky. celý článek
Zelená a žlutá k sobě patří. I vám to v nich bude slušet
Rozsviťte svůj přirozený půvab pomocí výrazných neonových barev. Auto vás hned tak nepřejede, v noci si posvítíte na cestu a na první signální možná ulovíte toho ... celý článek
Houbový týden: Houbová polévka v bochníčku
V chlebu většinou dostáváme různé mexické či gulášové polévky. Ale teď se zamyslete alespoň nad jediným důvodem, proč by se v bochníčku nemohla podávat i ... celý článek
Houbový týden: Bílá bramborová polévka
Bramboračka patří ke klasickým polévkám. Nechcete jí pro jednou dát trochu "jiný šmrnc"? celý článek
Houbový týden: Hubník
Hubník, to je vlastně něco mezi sekanou a nádivkou, akorát že z hub. Dodávat, že je to dobrota, určitě nemusíme. celý článek